Restaurant Villa Italia

Aty ku kënaqesia juaj fillon në tryezat tona dhe shërbimet tona. Ushqim i freskët dhe shërbim kualitativ.

Mirëservini

Ambient i ngrohtë, i krijuar deri në detaje për të sjell tek ju ngrohtësi dhe rehati bashkë me traditën e të gatuarit që ju mbesin përgjithmonë në mëndje.

Ushqim i shijshëm

Ushqim i shijshëm, shërbim i shkëlqyer dhe ambient komod.
 

Ambienti

Aromë shtëpije aty ku ushqimi sjell lumturi dhe dashuri.

Këndi Lojrave

Deri sa ju e shijoni natyren dhe ushqimin në Restaurantin Villa Italia, fëmijët tuaj do të zbaviten në këndin e lojërave e cila është ndërtuar me përkushtim të veçantë!

Per rezervime na kontaktoni

+383 43 991 484